Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

E-Sports - 23.02.2015.

Counter Strike: Global Offensive. / 23.02.2015 / autor: Ezio
preview -> Šport: Nešportové podujatia | Zobrazení: 1554x | Počet komentárov - | Pridané: 23.02.2015, 16:24 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Ahojte.

Dnešný program.

#1: 23.02.2015, 18:00. Virtus.pro vs. FSid3.

#2: 23.02.2015, 19:00, Volgare vs. WILD.

#3: 23.02.2015, 21:00, EnVyUs vs. CPH Wolves.

#4: 23.02.2015, 21:00, Virtus.pro vs. TSM.

#5: 23.02.2015, 21:00, iNation vs. SaiderC.

#6: 23.02.2015, 22:00, CPH Wolves vs. EnVyUs.

Všetky možné podať na: http://csgolounge.com/

Okrem zápasov: #2, #5 všetky ostatné možno podať na: http://www.pinnaclesports.com/

Rovnaký prípad #2, #5, aj na: http://egamingbets.com/

#1: Virtus.pro vs. FSid3.

Dátum: 23.02.2015.

Čas: 18:00 CET.

Turnaj/Liga: SLTV StarSeries XII.

LAN/Online: Online.

Maps: BO3.

Virtus.pro: Snax, Neo, TaZ, byali, pasha (predpoklad).

FlipSid3: s1mple, WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik (predpoklad).

Percentuálna šanca na Lounge: 60% / 40%.

Šanca u mňa: 40% / 60%.

 

Na tento zápas je na internete množstvo tipov. Prikláňam sa k strane na FSid3. Uznávam, že Virtus je jeden z TOP teamov, no ako už len reč koluje, VP hrá dobre v zápasoch proti týmom rovnakej kvality no prehrávajú s týmami nižšej úrovne. Nehovorím, že FSid3 je nejaká slabá skupinka, nakoľko majú hráča s1mple, čo je v TOP #10 hráčov CS:GO. S1mple, loff totálne kvalitný AWP team, čo im dáva výhodu v prípade, že padnú nejaké fakt dobré mapy na AWP, no táto zbraň sa dá použiť aj mimo totálne AWP máp, čo dáva výhodu FSide. Side určite jednu mapu zahrá a vyhrá. Bude to ostrý boj, no ja si myslím, že pri takejto zostave a perfektnej týmovej práci, ktorú predviedli proti týmu PiTER, LGB či Liquid, by to malo ísť. Pre VP je to len jeden z „ďalších“ zápasov. Sústreďujú sa hlavne na Katowice. Takže, tým pádom, FSID3 za STREDNÝ BET.

 

#2: Volgare vs. WiLD.

Dátum: 23.02.2015.

Čas: 19:00 CET.

Turnaj/Liga: Balkan Championship Season 1.

LAN/Online: Online.

Maps: BO3.

Volgare: flash, gabesson, FoDa, alexrad, rape (potvrdené).

WiLD: rmL, twist, RAISY, boco, ZEN (predpoklad).

Percentuálna šanca na Lounge: 74% / 26%.

Šanca u mňa: 70% / 30%.

V tomto zápase sa vlastne o nič veľkého nejde, opäť sa stretávajú 2 mužstvá z Maďarska. Volgare za sebou majú veľa víťazstiev a každý už čaká kedy prehrajú, no dostávajú pomerne ľahkých súperov. Nakoľko je to opäť BO3, nedávam veľkú šancu WiLD-u. Hráč twist z FSid3 nebude hrať, je to zle uvedené, no neviem koho dajú miesto neho a preto odporúčam radšej SKIP.

 

#3: EnVyUs vs. CPH Wolves.

Dátum: 23.02.2015

Čas: 21:00 CET

Turnaj/Liga: Game Show CS:GO League Season 2

LAN/Online: Online

Mapa: TBA

EnVyUs: shox, NBK, Happy, kioShiMa, SmithZz.

CPH Wolves: AcilioN, Friis, MSL, HUNDEN, smF.

Percentuálna šanca na Lounge: 22% / 78%.

Šanca u mňa: 30% / 70%, v prípade nižšie spomenutých faktorov: 45% / 55%.

Musím pripomenúť, že CPH hrajú ešte zápas predtým, no ten nie je uvedený na žiadnej tipovacej stránke, čiže by mohli byť trochu rozohratý. Mapa nie je známa, no jediná mapa, kde má CPH Wolves šancu je de_Cobblestone a taktiež očakávam nejaké to zaváhanie od nV, nakoľko včera mňa nepríjemne, no ostatných príjemne prekvapili. O hodinu neskôr hrajú rovnaký zápas, len na inej mape, takže predpokladám, už len kvôli tým stávkam jeden zápas by mali vyhrať, v prípade že tieto faktory zahrajú v prospech CPH. Takže ULTRA RISK BET na CPH WOLVES.

 

#4:  Virtus.pro vs. TSM.

Dátum: 23.02.2015.

Čas: 21:00 CET.

Turnaj/Liga: SLTV StarSeries XII.

LAN/Online: Online.

Mapa: BO3.

Virtus Pro: Snax, Neo, TaZ, byali, pasha.

TSM: device, dupreeh, karrigan, Xyp9x, cajunb.

Percentuálna šanca na Lounge: 52% / 48%.

Šanca u mňa: 35% / 65%.

Takže, áno. Opäť hrám proti VP. Team Solo Mid, je pre mňa jeden z obľúbených týmov, samozrejme je to tým Dignitas. Čo sa týka máp ako BO3, majú hodne dobrú výdrž a aj napriek prehrám, hrali solídne v každom jednom zápase a keď som aj vsádzal proti nim, vždy som to musel poriadne tlačiť. Verím, že dnes sa ukáže ich kvalitný „teamwork“ a predvedú kvalitný výkon. Je to moc orientovaný tým, takže žiadna mapa nie je problémom a v BO3 im dávam vyššie šance. Keby som to mal zhodnotiť takým „laickým“ komentom fanúšika, tak EZ for karrigan, čo znamená Easy pre tohto hráča, ktorý ich potiahne. NIŽŠĺ BET na TSM. Samozrejme hrali spolu minulý týždeň, kde prehrali 13-16 zo strany TSM na mape de_Mirage, no BO3 je rozhodne o inom ako BO1.

 

#5: iNation vs. SaiderC.

Dátum: 23.02.2015.

Čas: 21:00 CET.

Turnaj/Liga: Balkan Championship Season 1.

LAN/Online: Online.

Mapa: BO3.

iNation Expected: NiKolinho, DiMKE, YNk, dav1d1, TBA, podľa zdrojov Kassad.

Saider: AFFICHKO, izieh, jEko, kaloyanker, nsd.

Percentuálna šanca na Lounge: 70% / 30%.

Šanca u mňa: 70% / 30%.

Moc toho k tomuto zápasu nemám, akurát sa k tomu povedalo to, že Saider je mix vytvorený pre tento turnaj, takže ich kvality ani teamwork nepoznáme. Takže jednoznačne SKIP.

 

#6: V podstate to isté, čo zápas #3.

@V každom prípade, behom dňa poskytnem screen o skinoch, ktoré hrám.

@Asi už k tomu nič nemám, tak GL.




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33