Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

E-Sports - 12.02.2015-23.02.2015

Counter Strike: Global Offensive. / 22.02.2015 / autor: Ezio
preview -> Šport: Nešportové podujatia | Zobrazení: 1696x | Počet komentárov - | Pridané: 22.02.2015, 16:23 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Ahojte.

Dnes mnoho zápasov, tak som sa rozhodol spraviť troška dlhšie preview.

Program:

22.02.2015, 17:00. Enso vs. LAN Dodgers. Možné podať na Lounge.

22.02.2015, 17:00, Volgare vs UrbanL. Možné podať na Lounge.

22.02.2015, 19:00. LGB vs. EnVyUs. Možné podať na Lounge/EGamingBets/Pinnacle.

22.02.2015, 19:00. eNergy vs. Eternal Conflict. Možné podať na Lounge.

22.02.2015, 20:00. Fnatic vs. NiP. Možné podať na Lounge/EGamingBets/Pinnacle.

22.02.2015, 20:00. X6tence vs. myXMG. Možné podať na Lounge/Pinnacle.

22.02.2015, 21:00. Fnatic vs. LGB. Možné podať na Lounge/EGamingBets/Pinnacle.

22.02.2015, 22:00, EnVyUs vs. NiP. Možné podať na Lounge/EGamingBets/Pinnacle.

23.02.2015, 02:00, Mythic vs. DeniaL. Možné podať na Lounge.

23.02.2015, 04:00, CLG vs. ASC. Možné podať na Lounge.

23.02.2015, 04:00. AffNity vs. BackF. Možné podať na Lounge.

Okrem toho je tu pár zápasov, ale nemožných na podanie.

Stránky:

Lounge: http://csgolounge.com/

EGamingBets: http://egamingbets.com/

Pinnacle: http://www.pinnaclesports.com/

K zápasom:

Enso vs. LAN Dodgers. SKIP.

Volgare vs. UrbanL. Predpokladané zostavy.

Volgare: alexrad, bodito, Flash-, gabesson, FoDa.

UrbanL: Barcode, MustanG, TML, deNk, eea.

Percentuálne šance na Lounge: 70% / 30%. Moje šance: 55% / 45%.

Ako som už včera spomínal, Volgare, maďarský tým číslo 1, sa dnes na Esportfeste stretne s týmom UrbanL, tiež maďarský tým . Je pravda, že Volgare tento týždeň podávali skvelé výkony, no tento turnaj je pre nich v podstate nepodstatný. UrbanL sú celkom kvalitné mladé talenty. Podľa noviniek by dnes mali byť out Alex a bodito, podstatná časť Volgare. No bližšie informácie sa mi zohnať nepodarilo. Nakoľko je to BO1, čiže Best OF 1, je tam vyššia šanca uspieť s menším kurzom, teda šancou. Moja voľba je teda NIŽŠÍ vklad na URBANL.

 

LGB vs. EnvyUs. Predpokladané zostavy.

LGB: Polly, jkaem, zEVES, rain, RUBINO.

EnVyUs: Happy, Shox, Kioshima, NBK, SmithZz.

Percentuálne šance na Lounge: 30% / 70%. Moje šance: 45% / 55%.

Opäť BO1, takže outsider má vyššiu šancu vyhrať. Mapou je de_Dust2. Bola plánovaná de_Inferno, ale záhadne uvádzajú práve Dust2. LGB sú na tejto mape pomerne slabým týmom, ak sa jedná o zápasy medzi TOP teams. Aj napriek tomu, že Polly je veľmi kvalitným AWP-erom, je tu šanca na výhru nV. nV sú momentálne kvôli ich forme podceňovaný, no de_Dust2 je ich obľúbená mapa. Určite rozhodne skill celého týmu aj jednotlivcov. Šance som zvýšil nakoľko to bude trošku riskantný BET, no odporúčam STREDNÝ vklad na ENVYUS.

 

eNergy vs. Eternal Conflict. SKIP.

 

Fnatic vs. NiP. Predpokladané zostavy.

Fnatic: flusha, JW, olofmeister, KRiMZ, pronax.

NiP: f0rest, GeT_Right, Xizt, friberg, allu.

Percentuálne šance na Lounge: 62% / 38%. Moje šance: 80% / 20%.

Ďalší zápas z turnaja FaceIt a opäť BO1. Tu si je myslím víťaz jasný. Za výhodu NiP sa pokladá len to, že allu, ich nový člen, ktorý túto mapu hráva viac ako častejšie, je na nej solídny AWP-er. Olof trénoval dosť veľa v poslednom čase, hlavne mapu de_Cobblestone, ale to len tak pre informáciu. Fnatic posledne prehrali s týmom mouz, kde bola šanca 9%. Hrali zle posledne, no tu hráča allu, rozhodne pokryje Jwonder, teda JW. Mojou voľbou je teda FNATIC. Mapa: de_Mirage. Ešte ku koncu, som sa rozhodol zariskovať a hodím sem ALL-IN, čo znamená 4 najlepšie skiny z inventára. Niektorý to prirovnali aj takýmto spôsobom, ako Fnatic = de_Mirage.

 

X6tence vs. myXMG. Predpokladané zostavy.

X6tence: MusambaN1, FlipiN, Kairi, loWel, meisoN.

myXMG: get, gimpen, nky, neviZ, synx.

Percentuálne šance na Lounge: 70% / 30%. Moje šance: 75% / 25%.

Po dlhšom rozmýšľaní radšej SKIP.

 

Fnatic vs. LGB. Predpokladané zostavy.

LGB: Polly, jkaem, zEVES, rain, RUBINO.

Fnatic: flusha, JW, olofmeister, KRiMZ, pronax.

Percentuálne šance na Lounge: 79% / 21%. Moje šance: 78% / 22%.

Len o kúsok som posunul dôveru v LGB, nakoľko mapou je de_Cache. Nemalo by to byť problémom pre Fnatic, no predpokladám že ešte zhruba 1% zúfalcov si podá na LGB. Nie je tu šanca pre LGB podľa mňa, ale VALUE je rozhodne slabé na to, aby som tam hodil nejaké extra skiny, či peniaze. Na de_Cache sú famózne miesta na Snipe, čo dáva výhodu hráčom, ako JW, či Olof. Obaja solídny AWP-eri. Pár bodov do skupiny sa Fnaticu zíde. Tak, teda kľudne aj VYSOKÝ BET na FNATIC. BO1.



EnVyUs vs. NiP. Predpokladané zostavy.

EnVyUs: Happy, Shox, Kioshima, NBK, SmithZz.

NiP: f0rest, GeT_Right, Xizt, friberg, allu.

Percentuálne šance na Lounge: 39% / 61%. Moje šance: 22% / 78%.

FaceIt, BO1, de_Mirage. Favorizujem jednoznačne tým NIP. Ako som už spomínal nV sú dobrý celkom, ale podľa mnohých šetria taktiky na Katowice, predpokladám že na NiP stačiť nebudú. O moc kvalitnejší tým, než LGB. Allu by mohol EASY vybaviť MID z jeho umom na AWP. Nuž, skrátim to, proste NIP, ale STREDNÝ BET.

 

Mythic vs. DeniaL. Predpokladané zostavy.

Mythic: fl0m, LeX, hades, anger, abE.

DeniaL: Professor_Chaos, autimatic, sanczington, valens, flowsick.

Percentuálne šance na Lounge: 56% / 44%.  Moje šance: 50% / 50%.

Tu to už bude zložitejšie a komplikovanejšie, konečne niečo na dlhšie, BO3. Veľmi vyrovnaný zápas, nakoľko pravidlá hovoria, netipovať proti ani s týmom DeniaL. Šanca tu samozrejme je, mapy určené nie sú, ešte sa budú len losovať. Hrá sa v noci, ale nejaké väčšie zmeny neočakávam. Mythic v poslednom čase podáva slabšie výkony, na ich pomery. DeniaL zahral krásny boj proti SKDC a potrápil aj eLevate. Absolútne NÍZKY BET na DENIAL.

CLG vs. ASC. SKIP.

 

AffNity vs. BackF. Predpokladané zostavy.

AffNity: buZZaa, DAVEY, focs, jasonrr, FGB.

Backfire: doubLe, fruit, impsta, dmize, Toy.

Percentuálne šance na Lounge: 67% / 33%. Moje šance: 75% / 25%.

Kvalitná percentuálna šanca zo strany LOUNGE, pokiaľ to nestúpne nad 80%, určite za skiny, ktoré sa mi vrátia z večerných zápasov zahrám AffNity. BackF mi ako tým nesadnú, skôr by som povedal, že je to mužstvo vládnuce skôr individuálnym skillom. Nehrajú moc profesionálnych zápasov a majú rozhodne menej kvalít ako AffNity. BO3, neurčené mapy. Takže VYSOKÝ BET na AFFNITY.

@Neuvádzam číselné štatistiky, no ak by to niekoho zaujímalo, kľudne pošlem. Je tu kvantum zápasov a jednotlivé štatistiky máte zhrnuté v slovách.

@Na Egamingbets nie sú kurzy na zápase, ktoré by som si podal, čiže uvediem len skiny na Lounge.

Takže resumé.

5/5 – Fnatic vs. NiP -> Fnatic.

4/5 – AffNity, Fnatic vs. LGB -> Fnatic.

3/5 – EnVyUs, NiP.

2/5 -  UrbanL.

1/5 – DeniaL.

Skiny, ktoré hrám: http://prntscr.com/68f7m9 .

Potom hodím do diskusie, ostatné, akonáhle sami to returne.




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33