Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

Bethopolis - Eziove tipy - 23.07.2013

Mix športov / 23.07.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Iný šport | Zobrazení: 1491x | Počet komentárov - | Pridané: 23.07.2013, 12:08 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Dneska trošku neskoršie, ale stávkovým sa nejako nechcem vypisovať kurzy. Rozbieham už od včera "Project Bethopolis" dnes je Day, 2. Pre tých ktorý nevedia o čo sa jedná je tu skopírovaná info zo včerajška a samozrejme projekt sa stále vylepšuje a pribúdajú nám novinky.

Takže info " Informácie o projekte tu boli včera, ale pre istotu ich zhrniem do pár viet. Každý deň od dnes do nedele tu bude príspevok s týmto názvom "Project Bethopolis". Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 3 Tenis, 7 Plážový volej., 3 zo športu, ktorý tam pribudne, o 3 športe môžete rozhodnúť aj vy. Bude tu každý deň anketa. Ďalej tu behom dňa pridám 5 Live Stávok. Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu a ešte k zápasu bude pridaná aj stránka z Odds. Každý deň tu 100% bude tenis. Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa. Každý zápas má svoje špecifické označenie napríklad #A1. "

Novinky: 

#- Odteraz majú live stávky označenie #L1, #L2 a podobne,

#- Detailnejšie resume,

#- Dnes špeciálna akcia, bude až 10 volejbalov, takže máte z čoho vyberať,

#- Požiadal som vyššie postavených, aby sa k tomuto preview dali pridávať komentáre priamo, dúfam že mi to odsúhlasí a nebudeme musieť zakladať viac diskusií.

 

Takže na dnes toľko noviniek. Včera ste si v ankete vybrali šípky. Takže dnes budú šípky.

Pripomínam aj to včera. Totálna bilancia je 9 OK -- 1 Void -- 5 KO. Včera to bolo biedne. Detailnejšie resume nájdete niekde v diskusií.

Dneskajši označenia sú rovnaké ako včera: A- Tenis, B- Plážový volejbal, C- Šípky, L-Livky.

Tak sa teda pustíme do zápasov.

A - Tenis:

 

#A1:  Zopp J. - Smethurst D.  ---> Tento zápas som si vybral. kvôli kvalitnému kurzu, ktorý ponúka jedna stávková. Zopp je estónsky tenista, ktorý má kvality, bohužiaľ na každom grandlsmae dostanem súpera z prvej 10 a okamžite vypadne, ale ako sme mohli vidieť dokáže udržať krok aj s timito hráčmi. Sezóna mu nepraje v posledných zápasoch samé prehry, ale myslím, že práve tu by sa mohol chytiť. Smethurst britský tenist, ten nemá tiež nejaké extra ružové výsledky, v posledných zápasoch samá prehra. Ale estónec to dneska vychytý a brita pošle domov. Zápas sa hrá na antuke vo Fínsku. Zopp má kvalitný ritern, tak si myslím, že zobrať podanie britovi bude jednoduché.

Môj tip: Zopp J. - Smethurst D. ---> 1 --> 1.57 --> 8.7/10 --> Nordic Bet --> 23.07.2013  12:30.

 

#A2:  Bedene A./Lajovic D. - De Bakker T./ Junaid R. ---> Skúsim aj turnaj z Chorvátska. Tento zápas je pre m§a zaujímavý už len tím, že tu hrá Thiemo. Bedene a Lajovic hrajú dnes dvojhry, takže na štvorhru budú unavený. Lajovic nikdy moc nehrával štvorhru, ale každý to musí raz skúsiť, Bedene je dobrý deblista, ale chýba mu tu jeho partner Zemlja. Thiemo a Junaid sú obidvaja robený aj na štvorhru. Junaid je solídny na sieti a Thiemo je jednoducho Thiemo, tomu to teraz ide. Sú aj vyššie postavený v rebríčku Doubles než Bedene a Lajovic. Preto ich dnes budem hrať.

Môj tip: Bedene A./Lajovic D. - De Bakker T./ Junaid R. ---> 2 --> 1.67 --> 7.7/10 --> Paddy Power --> 23.07.2013  16:30.

 

#A3:  Robredo T. - Hájek J. ---> Tento zápas sa mi zapáčil, kvôli kurzu na gamy a hlavne kvôli forme Hájeka. V poslednej dobe mu to ide a porazil aj hráčov levelu Gulbis. Aj s Federerom sa pekne držal. Proste teraz to Hájekovi šlape a myslím že dnes uhrá pár gamov. Robredo bol nedávno chorý. A už ani moc nevládze po chorobe. Síce to čo predvádzal na French opene bolo super, ale už nevládze.  Čakám vyrovnaný súboj.

Môj tip: Robredo T - Hájek J. ---> Over 20.5 games --> 1.80 --> 5.8/10 --> Pinnacle Sports --> 23.07.2013 14:30.

 

B - Plážový volejbal:

 

#B1: Nystromová/Nystromová - Forrerová/Vergeová-Depreová ---> Tento zápas sa mi páči kvôli kurzu na švajčiarky - Forrerová/Depreová. Majú formu, tento rok majú aj pekné skalpy a taktiež dokázali zobrať set či už majsterkám, svetovým jednotkám alebo víťazkám grandslamov. Sestry Nystromové, to teraz nemajú ružové, nemajú formu ani kondičku a ani zápal k hre tam už nie je taký ako býval. Preto si myslím že vyhrá druhá dvojica a prikláňam sa k nim.

Môj tip: Nystromová/Nystromová - Forrerová/Vergeová-Depreová ---> 2 --> 1.95 --> 8.7/10 --> Bwin --> 23.07.2013  17:00.

#B2:

#B3:

#B4:

#B5:

#B6:

#B7:

#B8:

#B9:

#B10:

12:06 - Žiadne zápasy nenaskočili, ešte teda aspoň žiadne overy a undery. Až budú k dispozícií. Pokúsim sa nejako ich sem pridať. Uvidíme ako to bude s tým čo teraz rtiešim, ale ak sa bude dať editnem príspevok aj s volejbalmi, ak nie, tak aspoň diskusiu spravíme. Nejako to už len bude.

 

C - Šípky

 

#C1:  Van Barneveld R. - Pipe J. ---> Tento zápas sa mi páči preto, lebo obdivujem Barnevelda, ako hádže tie šípky. Obidvaja hrali v prvom kole pekne a boli spokojný, obaja 10:4. Stretli sa proti sebe raz a vtedy vyhral Pipe. Bookmakery vypísali peknú hranicu, tak to skúsime. Pripomínam, toto sú ďalšie kolá a hrá sa na 25 legov ( kôl ).

Môj tip: Van Barneveld - Pipe J. ---> Under 21.5 legs --> 2.05 --> 5.7/10 --> Marathon --> 23.07.2013  20:00.

 

#C2:  Taylor P. - Jenkins T.  ---> Títo dvaja sa spolu stretli v posledných 3 rokoch 16x, to hovorí za všetko, poznajú sa veľmi dobre. V posledných zápasoch ho Taylor úplne drví a myslím, že to dnes nebude inak. Vyhrá v pohodičke a v kľude. taylor je jeden z favoritov na celkového víťaza, niekoľko krát otočil prehratý zápas a keď vyhráva, nezvykne to pokaziť, len sa musí dostať do svojej zápasovej pohodičky.

Môj tip: Taylor P. - Jenkins T. ---> Under 19.5 legs --> 1.88 --> 6.4/10 --> Marathon --> 23.07.2013  21:00.

 

#C3:  Wade J. - Anderson G. ---> wade sa až veľmi trápil so súperom, ktorého mal v prvom kole, pritom nebol ani skratka taký dobrý ako býval wade, minulé kolo som to kukal a lietalo mu to všade, len nie tam kde bolo treba. Vzájomné zápasy tiež nemajú konca, vňčšinou vývajú underové, ale uvidíme. Marathon má krásnu hranicu, ktorú určite musím hrať.

Môj tip: Wade J. - Anderson G. ---> Under 22.5 legs --> 1.79 --> 8.7/10 --> Marathon --> 23.07.2013  21:30.

 

Dneska je veľa zápasov z tenisu, ale mne sa páčia hlavne tieto 3, preto ich tu nie je viac. Na šípkach sa mi niektoré kurzy zdajú úplne zadarmo, lebo ani náhodou neverím, že by sa hral zápas 13:12, včera bol deň underový a dnes bude zase. Dneska som vám dodatky k tipu nekopíroval. Ale ak si chcete pozrieť aj iné kurzy odporúčam stránku http://www.oddsportal.com/ . Je to tu pre tých, ktorí to nepoznajú.

Samozrejme anketa tu musí byť:

Aký bude zajtra 3 šport ?

@ Vodné pólo

@ Šípky

@ Hádzaná

Svoju voľbu píšte do PM, pokiaľ sa mi podarí vybaviť tie komentáre k tomu, môžte to písať aj tu.

Dneskajší preview je trošku dlhší, než ten včerajší, ale je tu o trošku viac zápasov. Čo sa týka tipov, v mojom projekte je poskytnutá tá "mini-analýza", ale ako povedal jeden múdry týpek, každý ma vlastnú hlavu.  Tipujte hlavne s rozumom a ak môžem pporadiť na šípky sólo a ostatné do kombi.

Dúfam, že sa Vám tento môj projekt páči a rád by som vedel, čo v ňom mám pokračovať ? Samozrejme nemôže sa robiť stále anketa, tak ak máte niečo k tomu alebo na srdci, či už je to pochvala, názor, kritika kľudne napíšte budem rád, ale pozor akonáhle sa to vybaví, bude stačiť písať sem.




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33